Tartalomjegyzék Kevésbé ismert vallások fóruma
Nyitotta Viola Zoltán író, http://poliverzum.fw.hu
 
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok 
 ProfilProfil   Nincsen új privát üzenetedNincsen új privát üzeneted   Kilépés [ violazoli ]Kilépés [ violazoli ] 

Ki miért lett buddhista, pláne épp pozitív buddhista?

 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Vegyes
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
violazoli
Site Admin


Csatlakozott: 2006.02.19. Vasárnap 18:52
Hozzászólások: 112

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 15; Szer. 09:15 pm    Hozzászólás témája: Ki miért lett buddhista, pláne épp pozitív buddhista? Hozzászólás az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Hozzászólás törlése Felhasználó IP-címe

Megkérek mindenkit, hogy ha komolyan a pozitív buddhizmus követőjének vallja magát, akkor legyen olyan végtelenül kedves, és írja le ide - akár bő lére eresztve is - hogy miért épp a buddhizmust választotta vallásának! Mi az, amit e vallás nagy előnyének tart más vallásokkal, különösen a kereszténységgel szemben, miért éppen pontosan ezt érzi igaznak, mi vezette el őt a buddhizmushoz, és megkérem arra is hogy arra is térjen ki bátran, miért nem ateista, holott számos esetben hallottam, hogy más vallások követői a buddhizmust egyfajta ateizmusnak tartják! (Megjegyzem, én magam ugyan ateista vagyok, de cseppet sem kell a leírásban tekintettel lenni az én holmi "ateista érzelmeimre"! Nem fogok megsértődni! Csak őszintén!)

Azt is szeretném ha leírnátok, a buddhizmus összes ága közül miért éppen pontosan ezt az irányzatot választottátok!

Ezeket a leírásokat én élvezettel fogom elolvasni, mert oly kevés az anyag arról, miért vallásos valaki, ha nem a kereszténység irányzatairól van szó. De aki ide ír az nemcsak nekem okoz ezzel holmi esztétikai élvezetet, hanem a pozitív buddhizmust is szolgálja ezzel, mert megbeszélvén a dolgot Anrakuval, eldöntött kérdés hogy idővel, s talán nem is sokára, csinálok egy honlapot a pozitív buddhizmus követőinek, s oda kellenek képek és SZÖVEGEK! Tehát cikkek! No és nagyon jól mutatna ott egy cikksorozat arról, ki miért lett buddhista, s épp a pozitív buddhizmus követője! Azaz én a ti leírásaitokat ki fogom innen a fórumból bányászni, és beteszem majd annakidején a honlapba cikk-ként! Tehát írjátok le! És küldjetek JOGTISZTA, SZABADON FELHASZNÁLHATÓ képeket-fényképeket a violazoli@gmail.com címre JPG, PNG, TIFF, GIF, vagy BMP formátumban buddhista kegytárgyakról, sztúpákról, szobrokról, eseményekről, pláne olyasmiről aminek épp a pozitív buddhizmushoz van köze, mert ezek kellenek majd egy színvonalas honlaphoz!

Köszönettel: violazoli
_________________
Fórum admin. Honlapjaim:
http://poliverzum.fw.hu
http://violazoli.fw.hu


A hozzászólás legutóbb violazoli által 2006 Márc. 16; Csüt. 09:43 am-kor lett szerkesztve, összesen 3 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése  
Vendég


HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 16; Csüt. 02:12 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Hozzászólás törlése Felhasználó IP-címe

Kedves Violazoli

Örülök, hogy feltetted ezt a kérdést, mert ugyanez volt a szándékom.


Hogyan lettem Buddhista? Én Buddhistának születtem, a Buddhizmus nem térítő vallás. Mint minden másban, ebben is a Karma törvénye érvényesül.
Régi református családban születtem /egyik ősöm a pápai ref. gimnázium és tanítóképző alapító tagja volt/.

Már korai gyermekkoromban, szerettem volna tudni, hogy honnan jöttem, miért vagyok itt, miért élem ezt az életet, miért nincs egyforma életem más emberekkel, miért kell meghalnom és mi történik velem a halál után.
Természetesen keresztény környezetben élve milyen választ kaphat az ember?
Isten teremtette az embert/engem is azért vagyok itt/
Azért élem ezt az életet mert isten ugy akarja.
Azért nincs egyforma életem más emberekkel, mert az isten egyik embert jobban szereti mint a másikat. Egyiket bünteti a másikat jutalmazza.
És ha meghalok vagy a menyországba, vagy a pokolba megyek. Amit csak isten tud mert ő már ezt eldöntötte akkor mikor megteremtett.
Én ezt sehogysem tudtam elfogadni. Nekem ez olyannak tünt mint mikor a fazekas csinál egy köcsogöt, és azt csinál vele amit akar. Ugyan belém lehelte az életnek /nem az isteni lelket/ leheletét, de belőlem nem lehet isten soha. A Jóisten, élet és halál ura megtagadja teremtményeitől a fejlődés jogát. Nembeszélve más érző lényekről.
Szóval a kereszténység egyetlen kérdésemre sem volt képes válaszolni.

Az ateizmus/materializmus sem képes többet adni. Hogy az első sejt az ŐS SEJT , ami aztán elkezdett osztódni, különböző fejlődési szakaszok után megjelentem én. Leélve rövidke életemben fejlődhetek, szabadon gondolkodhatok, képezhetem magamat az egyetemen pusztán azért, hogy ha meghalok ugyan olyan trágya legyen belőlem mint minden más élőlényből.
Szóval az ateizmus/materializmus sem volt képes számomra megnyugtató választ adni.

A másik buddhizmus, ahol csak ürességet, szubsztancia_nélküliséget tanítanak , ugyanaz mint a materializmus. Szerintük semmisem létezik, semmihez nem szabad ragaszkodni. Nincsen Én, nincsen Buddha. Zavaros magyarázatai a karmára mindig attól függ, hogy hogyan tud a Mester mások szemében tündökölni. Bár beszélnek a Négy Nemes Igazságról, A Nemes Nyolcrétü Ösvényről, de ugyan akkor az erkölcsi principiumok egyáltalán nem lényegesek a számukra. Végsősoron még nirvana sincs. Szóval ugyan ugy mint a materializmusban, kiváló trágyák leszünk. És, hogy mind ezt KI vagy MI mondja az nem derül ki.
Ezt sem nekem találták ki.

A lámaizmusban, bár tisztelik a Buddhát, de a tibeti hiedelemvilág annyira átszövi az egész buddhista hitvilágukat, hogy az már nem buddhizmus hanem lámaizmus. A láma megelőzi a Buddhát. A láma fölötte áll mindenkinek.Számomra a Buddhizmus mindig is pozitiv volt. A karma /ok és okozat törvénye/ választ adott arra, hogy honnan jöttem, miért vagyok itt, miért vagyok olyan amilyen vagyok, miért kell meghalnom és mi fog történni velem a halálom után. A Buddha aki lényegét tekintve nem különbözik tőlem, nem teremtett lényeket, nem bünteti a lényeket. A Dharma lényege az önzetlen szeretet minden érző lény iránt. Teljesen rajtam múlik, hogy a számegyenesen a nulláról milyen irányban akarok elindulni.Üdvére a mindenségnek
Köszöntöm a Lényeket
Áldás mint az eső hulljon
Óvjon minden életet

Akár nagy, vagy legyen kicsiny
Hatalmas, vagy gyenge lény
Boldogsága, Békessége legyen
Azt kivánom én

/Karaniya_Metta Szutta: Láma Dharmakirti Padma Vajra /Dr Hetényi Ernő/ fordítása


MINDEN VELEM KEZDŐDIK!!!
Vissza az elejére
 
Vendég


HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 16; Csüt. 02:27 am    Hozzászólás témája: Hogyan lettem buddhista Hozzászólás az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Hozzászólás törlése Felhasználó IP-címe

Kedves Violazoli

Az előző írás tőlem származik. Valami hiba van a készülékemben mert állandóan idegenként kezel

Bodhicitta
Vissza az elejére
 
violazoli
Site Admin


Csatlakozott: 2006.02.19. Vasárnap 18:52
Hozzászólások: 112

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 16; Csüt. 10:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Hozzászólás törlése Felhasználó IP-címe

Kedves Bodhicitta, egyszerűen elfelejtkeztél bejelentkezni! Vagy az is jelent hogy túl sokáig írtad a hozzászólást. Ilyenkor a rendszer sajnos hajlamos arra, hogy "kilökje" az illetőt. Ezt többnyire úgy lehet elkerülni, hogy bejelentkezés közben rákattintasz az "Automatikus bejelentkezés" kis fehér négyzetecskéjére!

Mindez nem a fórummotor hibája, hanem sajnos a freeweb ahol e fórum van elég sok mindent korlátoz, letilt, stb; emiatt már régóta szeretnék a honlapjaimnak egy saját szervert üzembe helyezni, csak nincs rá pénzem! Kéne rá kb 150 ezer Ft. Plusz ha nem idehaza nálam lenne elhelyezve - mert itt nem túl nagy az átviteli sebesség, bár eleinte ez is megtenné - akkor a szerverpark bérleti díja kb 10 ezer ft havonta, valamint kéne egy domain-név megvásárlása, de utóbbinak a költségét én állom. Ez lenne az én "beszállórészem" a dologba, a domain-név. Ezesetben oda paterolnám át minden honlapomat, felraknám rá a világ legjobb (és ingyenes!) webszerver programját, az Apache-ot, lenne korlátlan tárterületem (amekkora merevlemezt csak akarok), korlátlan aldomain-lehetőségem, korlátlan postafiókjaim, stb... Ekkor a ti majdani honlapotok is oda kerülne, kapnátok ott postafiókot is, e fórum is odakerülne, sőt, egy php-nuke alapú hírportált is beállíthatnék, olyasmit mint ami mondjuk az ebredes.hu oldalon van! Na de olyan szegény vagyok hogy inkább el sem mondom, én nem tudok ilyesmire ennyit kiadni! Pedig jó volna, felkerülhetne oda egy e-könyvtár is, persze csak a "tagoknak", jelszóval védve, lehetne ott zenegyűjtemény is (pld meditációs-relaxációs zenék, amiket én ateistaként is régóta kedvelek, nagyon tetszenek), akár internetes rádiót is működtethetnék onnan a későbbiekben... Szóval óriási lehetőségek vannak egy saját szerverben!

No és az egész reklámmentes lenne, nem úgy mint most. Amíg azonban nincs akkora összefogás hogy valami közösség összedobja ennek az árát, addig maradnak az ingyenes tárhelyek, azok minden nyavalyájával sajnos!

Köszönöm mindenesetre hogy ezt leírtad!
_________________
Fórum admin. Honlapjaim:
http://poliverzum.fw.hu
http://violazoli.fw.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése  
BodhicittaCsatlakozott: 2006.03.12. Vasárnap 21:59
Hozzászólások: 44
Tartózkodási hely: Vörösberény

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 18; Szomb. 02:15 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Hozzászólás törlése Felhasználó IP-címe

Kedves Violazoli

Köszönöm a felvilágosítást, teljesen igazad volt. A terveid amiről írtál nagyon tiszteletreméltóak. Ehhez aztán valódi buddhista türelemre van szükség. Ahogy így elnézem nem túl sokan értik meg, hogy miről is beszél Anraku. A hiba ott kezdődik, hogy Mo-on a Buddhizmusnak a tibeti formája terjedt el a legjobban. Később jött a zen, aminek a lényege a koanok. A Buddha soha egyetlen egy koant sem tanított tudomásom szerint. A lámaizmusban a szutrák a lámák tulajdona és az egyszerü halandó nem férhet hozzá. A követönek a lámára kell hagytkoznia. Viszont mi a biztosíték, hogy a láma valóban a Buddha tanítását adja át, hiszen a Szutrákat nem tanítják. A tantrikus praktikák pedig szöges ellentétben vannak a buddhista etikával. Már maga az a kijelentés, hogy

"A láma egyetlen hajaszála többet ér mint a Három Idők Összes Buddhája"

Ez aztán a szerénység. Én nem mondom, hogy minden láma egyforma, de maga ez a mentalitás részemről nem illik bele a Buddha Dharmába.
Szóval ugy gondolom, hogy Mo-on a Buddhizmus iránt érdeklődők mindent amiben benne volt a szó, hogy Buddhizmus magukba szívtak mint a szivacs. Azért tudom mert én is így voltam valamikor. Annyira kevés irodalom volt, hogy soha nem gondoltam arra, hogy szelektáljak. De mire az ember elér egy bizonyos kort, már nem akar szivacs lenni, és elkezd szelektálni. Számomra a Buddha minden cselekedetével, mozdulatával tanított. Maga a Buddha élete számomra egy szutra. Lehet, hogy Anraku ezeket olvasva ki fog ugrani a bőréből. Nem baj mert erre olyat fog írni, hogy attól /koldulok/ tanulok.


MAITRI MAITRI MAHAMAITRI

Bodhicitta

MINDEN VELEM KEZDŐDIK.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése  
violazoli
Site Admin


Csatlakozott: 2006.02.19. Vasárnap 18:52
Hozzászólások: 112

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 18; Szomb. 08:51 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Hozzászólás törlése Felhasználó IP-címe

Hát igen; a "Hírek, újdonságok" topikba is beírtam hogy hol lehet ingyen letölteni Helmut von Glasenapp: Az öt világvallás című könyvét, és bár kifejezetten a pozitív buddhizmusról ott nem esik szó, de azért szépen bemutatja a buddhizmus alakulását, és kifejezetten ki is hangsúlyozza, mikor és mennyiben tért el Buddha tanításaitól, s mi okból (lényegében a tömegek vallási igényeinek kielégítésére, s azért hogy nagy területen elterjedhessen, s emiatt engedményeket adott az ott honos ősvallásoknak). Glasenapp a könyvében a Vadzsrajana-val nem is foglalkozik, egyszerűen nem is tartja "igazi" buddhizmusnak, mert annyira eltávolodott Buddha eredeti tanításaitól. Külön kiemeli, hogy olyan Sáktista eszmeáramlatokat kebelezett be pld, ami szöges ellentétben áll azzal az értékrenddel, amit Buddha tulajdonított a szexnek!
_________________
Fórum admin. Honlapjaim:
http://poliverzum.fw.hu
http://violazoli.fw.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése  
AnrakuCsatlakozott: 2006.03.11. Szombat 0:15
Hozzászólások: 122
Tartózkodási hely: Nanticoke, PA, USA

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 18; Szomb. 04:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Hozzászólás törlése Felhasználó IP-címe

Kedves Bodhicitta,

nem hogy kiugranék a bőrömből - inkább nagyon is örülök neki, mindegy, mondjuk úgy hogy nem férek a bőrömbe, örömömbe, hogy
észrevetted, hogy bizony a Buddha minden cselekedete tanítás volt,
így a Buddha élete, születésétől távoztáig egy Sutra !
Hogy anyja jobb oldalán lépett ki a "kristály-gömbböl" az utalás arra,
hogy születése nem szimpla emberi születés, hanem avatar, emanáció.
Találkozásai a beteggel, öreggel, a halottal és a szerzetessel nem más
mint a Tan alapvető mondanivalójára való figyelmeztetés.
A böjt megtörése, a felajánlt rizs-étel elfogyasztása figyelmeztetés a
szélsőségek kerülésére, a Középső Út követésére.
A "föld tanuságul hívása" (bhumisparsha) a jócselekedetek szüksé-
gességének hangsúlyozása.
A dharmák nemlétét (dharmanairatmya) tanító Jó Csillag szerzetes
pokolba hullása (ahogy ez a Surangama Sutrában olvasható) határo-
zott figyelmeztetés a negativ tanítások ellen.
A parinirvánakor való nyugatra fordulás pedig figyelmeztetés arra, hogy
a Nyugati Tiszta Földön való születésre kell törekednünk !

Csak a teljesen nyilvánvaló tanításokat soroltam fel, Te bizonnyára többet is tudnál említeni.
Ritkán lehet ilyen tökéletes megértéssel találkozní !

Anraku
_________________
NITYA-SUKHA-ATMAN-SUBHA
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése  
AmritaCsatlakozott: 2006.03.13. Hétfő 17:41
Hozzászólások: 26

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 21; Kedd. 09:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Hozzászólás törlése Felhasználó IP-címe

En keresztyenkent nevelkedtem.
Az idok soran egyre tobb ellentmondasba utkoztem, egyre tobb dolgot megkerdojeleztem a vallasban.
Sosem tudtam elfogadni, hogy az embereken kivul mas erzo lenyekre nem terjed ki a kegyelem tanitasa, es veluk kapcsolatban nagyon sok a homalyos valasz vagy egyaltalan nincs valasz.
A szereto szanalomnak oriasi nagy jelentosege van, es ez minden erzo lenyre vonatkozik.
A Biblia erre nem igazan ter ki. Ezert Isten nem kepviseli a tokeletes josagot.
A TOKELETES JOSAG nem ismer semmifele eroszakot semmilyen lennyel szemben.
A mostani keresztenyseg nagyon tavol all attol, amit en magamenak erzek.
Azert irtam, hogy mostani keresztenyseg, mert tudomasom szerint az os keresztenyseg sokkal kozelebb allt a Buddhizmushoz.
A Tisztafold Buddhizmusban megtalaltam a TOKELETES JOSAGOT es azzal teljesen azonosulni tudok. Mindenre megadja a valaszt amit nem csak megerteni, hanem erezni is lehet.
Mondhatnam azt is, hogy elindultam az ebredes utjan es realizaltam a bennem levo Buddhatermeszetet.
_________________
May all beings be happy, healthy, free from suffering!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése  
BodhicittaCsatlakozott: 2006.03.12. Vasárnap 21:59
Hozzászólások: 44
Tartózkodási hely: Vörösberény

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 23; Csüt. 08:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Hozzászólás törlése Felhasználó IP-címe

D

Kedves Dharmapala, örömmel köszöntelek. A nevedből itélve ugy gondolom nem vagy egy kezdő, és bizonyára sokat fogsz tenni a pozitív dharma terjesztésében és megvédésére.


MAITRI MAITRI MAHAMAITRI

Bodhicitta


MINDEN VELEM KEZDŐDIK
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése  
violazoli
Site Admin


Csatlakozott: 2006.02.19. Vasárnap 18:52
Hozzászólások: 112

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 24; Pént. 11:54 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Hozzászólás törlése Felhasználó IP-címe

Ajánlom mindenkinek föleg Anrakunak a saját érdekében, olvassa el amit a "Hírek, újdonságok" topikba írtam egy vírusos oldalról!
_________________
Fórum admin. Honlapjaim:
http://poliverzum.fw.hu
http://violazoli.fw.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése  
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Vegyes Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal
Feliratkozás a témára
 
Téma törlése Téma áthelyezése Téma lezárása Téma szétválasztása 
Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Szavazhatsz ebben a fórumban.
Moderálhatod ezt a fórumot.

Fórum adminisztráció


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Magyar fordítás © Andai Szilárd
MyStat - Az ingyenes webstatisztika
y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>y>